• Je bent goed zoals je bent
  • de volle aandacht
  • veiligheid en geborgenheid
  • ik voel me gezien

Geslaagd module 1 voorjaar 2015

Module 1 geslaagd
 
 
Er zijn weer 9 behandelaars geslaagd voor hun module 1 certificaat. PROFICIAT!!!!
 
We wensen hen veel Shantala plezier en energie om Shantala verder uit te laten groeien in hun omgeving en organisatie.
 
De geslaagden zijn:
 
1771EM Sandra Hart Wieringerwerf Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
2211PD Eveline Bax Noordwijkerhout Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
2741MX Ilse Boon Waddinxveen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
5706HA Marijn Scharten Helmond Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
5751XZ Hanny Coolen Deurne Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
5761CZ Francy Divakaran Bakel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
5922TR Sandra Raedts Venlo Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
6541VX Ans Peters Nijmegen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
6661SK Ellen van Dijk Elst Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyright (c) Shantala Speciale Zorg 2010 - # site ontwerp WiVaNet # template: mixwebtemplates.
Our website is protected by DMC Firewall!