• Je bent goed zoals je bent
  • de volle aandacht
  • veiligheid en geborgenheid
  • ik voel me gezien

Erkende trainers/docenten Shantala Speciale Zorg.

De volgende mensen hebben de opleiding Shantala Speciale Zorg module 1 en 2 of de opleiding docent Shantala Speciale Zorg voor 2007 met succes behaald en staan in het kwaliteitsregister van ORO.Het volgen van de jaarlijkse studiedagen blijft verplicht om registratie in het kwaliteitsregister van ORO te behouden.
Degene die bij ORO de module trainer/docent Shantala Speciale Zorg met succes heeft afgerond, krijgt daarmee het recht om de training/workshop "Benaderen op Shantala wijze" en de "Basistraing Shantala Speciale Zorg" over te dragen aan anderen binnen de organisatie waar men werkzaam is.
Postcode 1000-2000    
1424 NC Mirjam van Doorn DE KWAKEL www.foryourself.nl
       
Postcode 2000-3000    
2121 GK Hilda Hartsuijker BENNEBROEK Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
2121 VJ Ellis Scheerhoorn BENNEBROEK Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
2201 WV Gerda van den Berg-Overbeeke NOORDWIJK Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
2203 NM Nely van den Berg-Eversdijk NOORDWIJK Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
2253 RP Alexandra de Savornin- Lohman VOORSCHOTEN Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
2343 DG Jeanette Karamoij OEGSTGEEST Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
2377 DR Tanja Es – Klein, van OUDE WETERING Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
2407 BD Hanny Gardenier ALPHEN A/D RIJN Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
2441 HA Ineke Bos-Kuyper NIEUWVEEN Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
2901 RE Jopie Kalkema-Burghout CAPELLE a/d IJSSEL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
Postcode 3000-4000    
       
       
Postcode 4000-5000    
4724 GD Diëlla de Nijs WOUW Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
4812 RC Mieke Recillas-van het Hof BREDA Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
4871 SC Thelma Merkus ETTEN-LEUR Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
Postcode 5000-6000    
5035 KK Liesbeth Kusters-Meijer TILBURG Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
51 SC Henny Rijvers VLIJMEN Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
5262 JJ Mieke de Laat VUGHT Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
5283 AP Nancy van Grinsven-van de Linden BOXTEL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
5492 PD Nelly van de Pasch St. OEDENRODE Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
5551 SW Ria Bartels VALKENSWAARD Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
5551 SZ Marca van den Broek VALKENSWAARD Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
5552 LM Nici Ummels VALKENSWAARD Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
5707 JT Els Vos HELMOND Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
5737 AX Thean Thiel LIESHOUT Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
5737 BZ Anne Jonkers LIESHOUT Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
5995 SB Gerdy Unterberger KESSEL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
Postcode 6000-7000    
6717 GV Hanna Verhaaf EDE Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
6721 DR Alida Verhaaf BENNEKOM Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
       
Postcode 7000-8000    
7316 HK Tineke van der Vinne APELDOORN Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
7574 ZH Anouk Brugging-van der Aa OLDENZAAL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
7776 XH Truus Eggen-Boensma SLAGHAREN Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
7963 SN José van der Haven RUINEN www.buytenhave.nl
       
Postcode 8000-9000    
8043 EX Marieke Stoel ZWOLLE Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
8081 NC Henriët van Dorp ELBURG Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
Postcode 9000>    
9244 BR Clara Vogt BEETSTERZWAAG Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
9331 BK Lidy Buseman NORG www.lidybuseman.nl
9734 BT Henny Posthoorn GRONINGEN Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
Buitenland      
POLEN  Jacek Smalec
MORAG, POLEN
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
BELGIË Petra Cuypers-Moermans ZUTENDAAL, BELGIË Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyright (c) Shantala Speciale Zorg 2010 - # site ontwerp WiVaNet # template: mixwebtemplates.
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd