• Je bent goed zoals je bent
  • de volle aandacht
  • veiligheid en geborgenheid
  • ik voel me gezien

Geslaagd module 1 voorjaar 2016

Er zijn weer 11 behandelaars geslaagd voor hun module 1 certificaat. PROFICIAT!!!!

We wensen hen veel Shantala plezier en energie om Shantala verder uit te laten groeien in hun omgeving en organisatie.

De geslaagden zijn:
Astrid Zoelen, van 4153 XR Beesd Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Veronique Balendonck 6642 CV Beuningen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
José Hoog, van der 2071 AM Santpoort Noord Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Marij Megens ORO Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Marjon Bodegraven 8103 GN Raalte Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Liesbeth Sas, van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jory Oord, van ORO
Jaqueline Haan, de ORO
Dit Diessen - de Lange , van 5271 EN Sint- Michielsgestel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Marjan Berg, van -Loonstra Julianadorp Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Diny Hurkmans 5706 LL Helmond Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyright (c) Shantala Speciale Zorg 2010 - # site ontwerp WiVaNet # template: mixwebtemplates.
Our website is protected by DMC Firewall!